Ulkomainen työvoima

 

Olemme välittäneet suomalaisten lisäksi menestyksekkäästi työvoimaa myös Romaniasta vuodesta 2007 lähtien, jolloin Romania liittyi EU:hun. Välitämme ammattilaisia teollisuuden eri aloille. Tarjolla on esim. CNC-koneistajia, hitsaajia, levyseppiä, hydrauliikka-asentajia, puuseppiä, siistijöitä, rakennusalan ja maa- ja vesirakennusalan työntekijöitä.

Romanialaisen työntekijän vuokraaminen kauttamme on helppoa ja turvallista. Olemme suomalainen yritys, joten työntekijöihin sovellamme Suomen lakeja ja työehtosopimuksia. Työntekijät maksavat veronsa Suomeen. EU:n kansalaisina romanialaiset eivät tarvitse työ- eivätkä oleskelulupaa. Oleskeluoikeus pitää kuitenkin rekisteröidä poliisilaitoksella. Ilman rekisteröintiä ei saa suomalaista sosiaaliturvatunnusta eikä verokorttia.

Me hoidamme asiakkaamme puolesta kaiken: työntekijän työsopimukset ja kaikki työnantajan velvoitteet, rekisteröinnin ja muut viranomaiskäynnit sekä järjestämme asunnon. Työntekijä perehdytetään työhön, työsuhteen ehtoihin, työturvallisuusasioihin ja suomalaisen yhteiskunnan tapoihin työntekijän omalla äidinkielellä. Perehdyttäjänä toimii HR Manager Ciprian Alexa.