Avoimet työpaikat

 

Kaikki avoimet työpaikkamme eivät aina tule nettiin. Toimeksiannot voivat olla usein todella nopeita, jolloin sopiva henkilö saattaa löytyä jo aiemmin haastatelluista tai kauttamme ennenkin keikoilla olleista, joten jätä avoin hakemus. Kauttamme tulee hakuun sekä määräaikaisia että vakituisia paikkoja. Kaikki yritykset eivät kuitenkaan halua nimeään julkiseen hakuun, joten haemme monesti yrityksille henkilöstöä anonyymisti. Potentiaalisille ehdokkaille, jotka olemme haastatelleet, kerromme tietysti mikä yritys on kyseessä, mutta kaikille puhelimessa kysyjille emme voi asiakasyrityksemme nimeä mainita, ellei asiakkaamme ole antanut siihen lupaa. 

 

OSTORESKONTRANHOITAJA (PORI)

Asiakkaamme etsii ostoreskontranhoitajaa Poriin. Tehtävä alkaa 16.7.18 tai 23.7.18 ja kestää ainakin 21.12.18 asti. Voi mahdollisesti jatkua. Työ on osa-aikatyö, 2-3 pv/vko.

Odotamme sinulta mielellään kokemusta ostoreskontran hoitamisesta ja ostolaskujen käsittelystä. Olet taloushallinnon tradenomi tai merkonomi. Tehtävässä eduksi hyvä englanninkielen taito. Lisäksi olet rohkea tarttumaan asioihin etkä ole arka erilaisten ihmisten seurassa.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus itsestäsi mahdollisimman pian osoitteella marianna.alexa@alexa.fi. Laita viestiin merkintä "Ostoreskontranhoitaja". Tai täytä avoin hakemus nettisivuillamme. Lisätietoja Marianna Alexa, puh: 0503625930.

 

CNC-HIOJA, Pori

Etsimme asiakkaallemme CNC-hiojaa Poriin. 

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus itsestäsi mahdollisimman pian osoitteeseen marianna.alexa@alexa.fi tai täytä avoin hakemus nettisivuillamme. Lisätietoja: Marianna Alexa, 050 3625930.

 

MANUAALIKONEISTAJA/AARPORARI, Hollola

Manuaalikoneistaja/aarporari haussa asiakkaallemme Hollolaan. Etsimme monipuolista manuaalikoneistajaa, jolla ei sormi mene suuhun muissakaan konepajahommissa. Konekantaan kuuluvat mm. manuaaliaarpora, jyrsinkone, sorvi ja säteisporakone. Valitulla henkilöllä on mahdollisuus myöhemmin vakituiseen työpaikkaan. 

Lähetä tietoja itsestäsi osoitteella marianna.alexa@alexa.fi tai täytä avoin hakemus nettisivuillamme. Lisätietoja: Marianna Alexa, 050 3625930.