Alexa Henkilöstöpalvelut Oy

Ota yhteyttä

Autamme löytämään sopivan työntekijän

Henkilöstövuokraus on yrityksille vaivaton, edullinen ja tehokas tapa löytää työntekijöitä yrityksen tarpeisiin. Se sopii monenlaisiin tilanteisiin ja kaikenkokoisille yrityksille pienistä suuriin. Kaikki esittelemämme ehdokkaat olemme haastatelleet henkilökohtaisesti ja valinneet huolella. Ehdokkaista voitte valita, ketkä haluatte vielä itse haastatella. Yleensä asiakas tekee lopullisen valinnan työntekijästä.

 

Henkilöstövuokrauksessa maksat vain tehdyistä työtunneista. Me huolehdimme puolestasi kaikista työnantajan velvoitteista. Laskutamme yritystäsi sopimuksen mukaan kerran tai kaksi kertaa kuukaudessa, eikä sinun tarvitse huolehtia työntekijän palkanmaksusta, sotu- ja eläkemaksuista ja muista lakisääteisistä maksuista. Asiakkaallemme kuuluu työntekijän perehdytys, työnjohto, opastus ja neuvonta.

 

Henkilöstövuokraus toimii myös erinomaisena ja riskittömänä keinona löytää vakituista työvoimaa. Yritys voi vuokrata meiltä työntekijän tarpeelliseksi katsomakseen ajaksi ja varmistua siten valinnastaan. Tämän jälkeen yrityksen on turvallista rekrytoida hyväksi havaittu työntekijä suoraan yrityksen palkkalistoille. Hoidamme lisäksi ulkomaisten työntekijöiden rekrytointeja ja henkilöstövuokrausta. 

Henkilöstövuokrauksen etuja työnantajille

  • Osaavia työntekijöitä juuri siksi ajaksi kuin tarvitset

  • Maksat vain tehdyistä työtunneista

  • Kustannukset koko ajan tiedossa

  • Lasku kerran tai kaksi kertaa kuukaudessa

  • Erinomainen kanava löytää myös vakituista henkilöstöä

Työnantaja, ota yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme, se ei maksa mitään. Autamme sinua löytämään sopivan tavan hankkia tarvitsemaasi työvoimaa.

 

Täytä oheinen lomake tai ota meihin yhteyttä soittamalla Marianna Alexalle 050 362 5930 tai lähettämällä sähköpostia marianna.alexa@alexa.fi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ilmoita työpaikasta

Jotta pystymme löytämään sopivimman henkilön paikkaa varten, tarvitsemme seuraavia tietoja.

Tietoa työpaikasta

No file selected
hCaptcha

Suorarekrytointi

Kauttamme yritys voi löytää nopeasti ja kustannustehokkaasti vakituista työvoimaa. Autamme yrityksiä rekrytoimaan sopivan työntekijän myös suoraan. Yritys voi antaa koko rekrytointiprosessin tai osan siitä meidän hoidettavaksemme. Huolehdimme ilmoittelusta, vastaamme kyselyihin, käsittelemme hakemukset ja hoidamme haastattelun ensimmäisen kierroksen. Esittelemistämme ehdokkaista voitte valita, kenet haastattelette itse ja kenet valitsette.

 

Haemme työntekijää yrityksellenne myös anonyymisti, mikäli ette halua yrityksenne nimeä mainittavan ilmoittelussa. Kerromme silloin yrityksenne nimen vain haastatteluun valituille ehdokkaille.