Alexa Henkilöstöpalvelut Oy

Ota yhteyttä

Hae kauttamme eri alojen töitä

Etsimme koko ajan listoillemme hyviä työntekijöitä. Asiakasyrityksemme hakevat kauttamme työntekijöitä suoraan palkkalistoilleen tai henkilöstövuokrauksen kautta. Välitämme työntekijöitä erityisesti teollisuuden, taloushallinnon, ICT-alan, asiakaspalvelualan ja markkinoinnin tehtäviin.

 

Työntekijälle henkilöstövuokraus tarjoaa joustavan tavan tehdä töitä esimerkiksi opiskelujen ohella tai mahdollisuuden saada työkokemusta. Vuokratyöntekijä pääsee henkilöstövuokrauksen kautta tutustumaan moniin erilaisiin työpaikkoihin ja työtehtäviin. Yritykset myös rekrytoivat vuokratyöntekijöitä suoraan omille palkkalistoilleen.

 

Kauttamme tulee hakuun sekä määräaikaisia että vakituisia paikkoja. Toimeksiannot ovat usein nopeita, ja sopiva henkilö saattaa löytyä jo aiemmin haastatelluista tai kauttamme ennenkin keikoilla olleista, joten jätä avoin hakemus. Kaikki yritykset eivät kuitenkaan halua nimeään julkiseen hakuun, joten haemme monesti yrityksille henkilöstöä anonyymisti. Viimeistään haastatteluvaiheessa kerromme, mistä yrityksestä on kyse.

Näin haet töitä

Täytä avoin hakemus nettisivuillamme ja liitä mukaan CV tai lähetä vapaamuotoinen esittely itsestäsi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen marianna.alexa@alexa.fi.

 

Haastattelemme työnhakijoita sekä avoinna oleviin työpaikkoihin että tulevia työpaikkoja varten. Kutsumme sinut henkilökohtaiseen haastatteluun, johon kannattaa ottaa mukaan alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi. Tiedustelemme mielenkiintoasi sinua kiinnostaviin työtehtäviin. Laitamme sinut ehdokkaaksi asiakkaillemme vasta kun olemme saaneet sinulta siihen luvan. Asiakasyrityksemme haastattelee vielä ehdokkaat itse ja tekee lopullisen valinnan työntekijästä.

 

Jätä hakemus jo tänään. Uusi työpaikka saattaa löytyä nopeammin kuin uskotkaan.

Avoin työhakemuslomake

Hakijan tiedot

Tietoa työtehtävistä

No file selected
No file selected
hCaptcha

Alexa Henkilöstöpalvelut työnantajana

Henkilöstövuokrauksessa Alexa Henkilöstöpalvelut toimii työnantajanasi, mutta työ tehdään asiakasyrityksessä. Teemme työsopimuksen työntekijän kanssa ja vastaamme työnantajana kaikista työnantajavelvoitteista, kuten palkanmaksusta, eläkemaksuista, vuosilomista, työterveyshuollosta sekä tapaturma- ja ryhmähenkivakuutuksista. Asiakasyrityksen eli työntarjoajan vastuulla on työntekijän perehdytys, työnjohto, valvonta, neuvonta ja opastus. Vuokratyössä palkka määräytyy normaalisti työehtosopimuksen, työn vaativuuden ja kokemuksen mukaan palkkatoiveesi huomioiden. Teemme aina kirjallisen työsopimuksen, josta selviää työsuhteen yleiset ja erityiset ehdot. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää.